Roy Schütt

no 1746

Mijn boodschap

Ik ben Roy Schütt, business development professional. Ik adviseer en begeleid leidinggevenden die worstelen met de situatie om naast noodzakelijke verbeteringen ook structurele veranderingen in het bedrijf door te voeren. Die onder de dagelijkse druk van het runnen van de huidige business, keihard werken duurzaam concurrentievoordeel te verkrijgen en winstposities in de markt in te nemen en tóch niet tevreden zijn met de resultaten.

Ik ondersteun hen zodat zij beter kunnen functioneren in hun wereld, die altijd onvatbaar en onbeheersbaar is. Ik ontlast ze van de tijdrovende taken en processen met betrekking tot marketing- en marktontwikkeling. Van het vergroten van het marktaandeel in bestaande markten naar veranderingen van productportfolio tot het aanboren en succesvol betreden van nieuwe markten. Ik help ze te bepalen waar de kansen liggen, ontwikkel kansen naar concrete commerciële concepten en ondersteun hen bij het gericht doorvoeren van de verandering om hun bedrijf, dienst of product blijvend onderscheidend in de markt te zetten en daadwerkelijk meer geld te laten verdienen.

Mijn statement

Ik geloof in groei. Groei vereist oog voor de toekomst, strategische visie, comfort met risico en het vermogen mensen voorwaarts te leiden. Ik geloof in de kracht van mensen die zich met hart en ziel en in woord en daad verbinden met wat hen drijft. Hun gedrevenheid is verleidelijk. Ik ben ervan overtuigd dat gedrevenheid de basis is van leiderschap. Zij die vanuit deze basis handelen, zijn in staat om samen met anderen een onderneming te laten bloeien en deze echt succesvol te laten zijn.

Mijn motto

“Als je ver wilt komen moet je grenzen overschrijden”

Over Roy Schütt

Roy Schütt (Arnhem, 1964) is een gedreven, ondernemende manager die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als maritiem officier dacht hij al buiten de kaders, als business development professional werd dat zijn vak. Hij studeerde Electrotechniek en Maritieme Electronica in Amsterdam (1988) en behaalde zijn Master titel IT Strategy & Governance in Utrecht (1997). Hij begon zijn carrière als project manager in de telecommunicatie industrie, groeide via de commercie door naar business development tot op strategisch niveau. Zocht de uitdaging van internationaal zaken doen in een multiculturele setting en gooide het roer om. Sinds 2006 vervult hij commerciële en operationele management rollen binnen de maritieme industrie.

Met zijn brede industrie kennis en jarenlange werkervaring in het buitenland heeft hij een sterk cultureel bewustzijn ontwikkeld en begrijpt hij als geen ander de verschillen in denken ten aanzien gemeenschappelijke problemen en hoe samen te werken om problemen op te lossen. Hij zet veranderingen in gang en geeft er impact aan. Hij weet mensen bijeen te brengen om iets op te bouwen, en om te laten ontdekken hoe je iets kunt laten werken.

Interested in my full profile? Please check out LinkedIn

linkedin%20logo nl.linkedin.com/in/sensevision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>